Mama

Annelies1708

Lieve mama
Op dagen dat er wat te vieren valt
Mis ik je ontzettend
Op dagen dat het tegen zit
Mis ik je nog meer
Op dagen dat ik intens verdrietig ben
Mis ik je het meest
Ik mis je♥️

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Annelies1708 (Actief sinds: 01-11-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mama’ van Annelies1708 zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.