INLOGGEN
«»

Weerzien

(Dit schreef ik voor een lief persoon)


Een weerzien met mijn vader,
het was heel mooi en fijn.

Natuurlijk wel op afstand,
maar het deed mij heel wat.

Logisch natuurlijk, als je elkaar een lange periode niet gezien hebt.

Heel fijn dat dit gerealiseerd is. Nu maar hopen dat de versoepeling door mag zetten.

Lieve vader, ik heb je gemist....
helaas moet een knuffel nog even op zich laten wachten.

Gelukkig mocht ik je weer eens zien van dichtbij.

Iedereen gun ik dit, ook al is het nog steeds op die afstand.

Een weerzien, je gunt het toch iedereen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weerzien ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.