Een leven al lang geleefd

YoShirley

Een verhaal van vreugde en verdriet
Van de littekens die niemand ziet
Een leven al lang geleefd met een valse start
Te grote verliezen en een te groot hart
Een hart gebroken en geheeld
Altijd alles met iedereen gedeeld
Gedeeld in liefde en in pijn
Nooit echt zijn wie je wilde zijn
Altijd maar geleefd door andere mensen
Nooit stil gestaan bij je eigen wensen
De wensen die nooit zijn gehoord
Omdat je ze nooit hebt verwoord

Een leven nog niet vergaan

Breek die kettingen om je heen
Dit leven, je hebt er maar één
Een leven al lang geleefd met een nieuwe start
Het koesteren van de overgebleven deeltjes van je hart
Laat los dat verleden
Je hebt genoeg geleden
Geleden maar nog niet vergaan
Het is tijd om voor jezelf op te staan
Los te laten, je wereld is zo klein
Het is nu tijd om jezelf te zijn


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

YoShirley (Actief sinds: 30-01-2020)

Informatie bij het gedicht

Mama's gedicht

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een leven al lang geleefd’ van YoShirley zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.