SPIEGELMYSTERIE

Joop Hagen

Een wereld vol van vragen
soms groot en soms ook klein
zij brengen mij tot denken
hoe moeilijk kan iets zijn?

Een spiegel heeft geen eigen wil
reflecteert wat beelden slechts
ik zie mijzelf gespiegeld dus
rechts als links en links als rechts.

Waarom -ik stel de vraag oprecht
het is welhaast een wonder
spiegelt dat verdraaide ding
mijn beeld niet boven onder?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joop Hagen (Actief sinds: 15-07-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘SPIEGELMYSTERIE’ van Joop Hagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.