INLOGGEN
«»

Gebed?

Hallo, is daar boven iemand die de boel laat draaien?
Die de hand heeft in het goede maar misschien ook in het kwaaie?
Iemand aan wie we hulp kunnen vragen
en die ons steunen wil in onze bange dagen
Kun je dat vragen of moet je bidden leren?
Ik weet het niet; ik ga het gewoon proberen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

violet
Actief sinds: 12-05-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebed?’ van violet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.