INLOGGEN
«»

Dolend

Dolend

Dolend in het licht van de avondzon
angstig omdat ik je niet vinden kon.
Jouw blik tijdens onze vluchtige ontmoeting
we waren onderweg ieder in een andere richting.
Op het kruispunt van onze wegen
kwam ik jouw de vrouw uit mijn dromen tegen.
Jouw aanblik bezorgde mij een schok
je stralende aura die mijn aandacht trok.
Vinden zal ik de vrouw uit mijn dromen
die ik vluchtig was tegen gekomen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dolend’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.