INLOGGEN

Gedichten over onzekerheid

Gedichten over onzekerheid, onzeker zijn, onzekerheden, twijfels en twijfelen vind je binnen deze aparte rubriek op Dichters.nl. Onzekerheid bestaat op vele niveaus. Deze onzekerheid gedichten zijn onder andere gemaakt door dichters die zelf onzeker zijn of waren, twijfelden, en door dichters die iemand kenden/kennen die ergens onzeker over was of is.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over onzekerheid of twijfels, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Addergebroed AFTREDEN EN .... 
ALLEEN NA WEGGEVEN .... Alles anders 
Als het water rimpelt Antwoorden verstopt... 
arme mensen be in mind 
BEHOUD !!! Big brother 
BIJZAKEN WORDEN HOOFDZAKEN !!! Buiten 
Dat juist jíj het verliezen doet... de achtergrond 
De andere weg De morgen 
DE TIJD de trein vliegt verder 
De wip Destructief en gewelddadig... Ziek! 
Dolend DRUK BEZOCHT HUIS 
Een plas water Eigenlijk ben ik helemaal niet zo stil 
er kwamen andere tijden Even koppig als haar jaren 
Ga jij met mij mee? GEBED AL GEPROBEERD ??? 
Gebed? Geen consessies 
GEEN FOUT !!! gewone dingen 
Grenzen Hoelang en hoeveel 
Huilen Identiteit  
Ik herinner me de tijden niet meer dat h ik lieg enkel waarheden 
ik lieg enkel waarheden. ik vraag je steeds weer 
INFARCT !!! JOUW BAAN !!! 
Keer op keer KWAAD (2) !!! 
laatste gedichten 7 LEIDER ??! 
Leven in onzekerheid Levenspad 
LOS LATEN (2) !!! Mag het licht aan 
Meisje in de trein mijn vink 
mijn wereld door jouw ogen zien MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX (!) !!! 
MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX (2) !!! MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX (3) !!! 
negatief of positief .... Nú al aan het missen 
Nu nog een haarverfje? ONDER DE LOUPE !!! 
Ondraaglijke pijn Onmacht  
ONTSNAPT !!! Onzeker met jezelf  
onzekerheden Onzekerheid  
Onzekerheid Onzekerheid schrijft 
oostenland OP ENIG MOMENT .... 
OPBLAZEN !!! OPTIMIST (2) !!! 
Ouderdom Overrompeling 
Paniek sluimert Pijnwoestijn 
POLARISEREN !!! Reclameuiting? 
Regime roeien 
Smeltkroes Spiegelbeeld 
SPIEGELMYSTERIE te dichtbij 
te dichtbij. TEKORT ??! 
Tranen  Tweestrijd 
Vallen vechten  
Veranderende onderwerpen VERANDERLIJKE AARD 
Verbinden VERDER (2) !!! 
Verdwenen VERGANKELIJK (2) !!! 
Vergeefse spijt Verlangen naar..... 
Verleden toekomst Verlegenheid 
Vermoeden van een overval... vervreemd 
Vorm je kracht Wat voel jij? 
Welluidende gewaden Zie dankbaar terug 
zijn Zonsondergang  
[ Ik weet het niet meer ] [ Mijn ouders lijken ] 
[ Op het vliegveld volg ]