Dank voor de mensen met ware inzicht

Petra Groeneveld

Lieve God dank voor de mensen met inzicht
wiens verstand door U helder is verlicht
Zij lieten zich niet door de roddelaars paaien
en lieten de vaste grond niet onder mijn
voeten wegmaaien

Een eerlijke zoektocht naar mijn verleden
vonden zij mensen die bozen plannen smeden
Ik kreeg een zware burnout was zo boos
en terecht zoals iemand met vakkundige
christelijke achtergrond tegen mij heeft gezegd
jouw boosheid begrijpelijk en volkomen terecht

Het klakkeloos geratel van jij hebt niet lief
de boel opstookte tot zijn eigen gerief
Zo blonk hij uit en kon hoogtij vieren
bij God zal hij niet in hoog aanzien sieren
Eindelijk kan en mag ik leven door een
wijze met echt inzicht, leugenaars
ontmaskerd . Ik mag nu bevrijd leven
voor Gods Aangezicht in Zijn Licht

Misbruik was en is het juiste woord
echt De Here God heeft het laatste woord
Ik ben door Hem aangespoord
Is het einde inzicht dat ik lichamelijk
en geestelijk word vermoord ?
Dat ik de rest van mijn leven niet meer door
menselijke dwang naar de afgrond wordt gedreven
In Uw aanschijn voorgoed mag leven ?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Wie is er nou LIEFDELOOS ? Mensen die medische dossiers vervalsten leugens verspreiden. Die vertrouwensmensen moesten zijn in mijn zeer ernstige situatie . Jullie zijn zo liefdeloos en niet ik. Dit is heel erg ernstig. Overwin het kwade door het goede te doen. wil wel zeggen dat je niet stil moet gaan zitten met je armen over elkaar. Ik heb bewijz

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dank voor de mensen met ware inzicht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.