INLOGGEN
«»

Mijn eigen ik

Mijn eigen ik
Zo puur en kwetsbaar
Zo mooi en sterk
Maar ineens zo breekbaar

Mijn eigen ik
Mijn lichaam alleen
Altijd beschermt
Totdat jij achter mij verscheen

Mijn eigen ik
Ineens gevangen
Door jouw lusten
Door jouw verlangen

Mijn eigen ik
Altijd op haar hoede
Wat jij deed
Was niet het goede

Mijn eigen ik
Is kapotgemaakt
Alleen maar omdat jij
Mij hebt aangeraakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lynn
Actief sinds: 10-05-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn eigen ik’ van Lynn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.