Hij zei lieve dingen

Zywa

Hij zei lieve dingen

om me te laten denken
dat hij van me hield en ik
heel speciaal voor hem was

Ik was zo jong --
beschikbaar, in zijn ogen
en in zijn handen

Eerst lief, heel lief
maar een spel
dat niets met mij te maken had

We deelden een geheim
zei hij, en ik twijfelde
tot ik het niet meer wist

Ik hoopte te ontkomen
aan de vertrouwde intimiteit
Ik droomde van liefde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Voor Maria Godschalk #58 // Bundel 'Blauwe plekken'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij zei lieve dingen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.