INLOGGEN

Gedichten over locaties en plekken

Gedichten over locaties en plekken, in brede zin, zijn te vinden binnen deze rubriek. De gedichten en kleine korte gedichtjes kunnen gaan over bijvoorbeeld een bushalte, een kleine ruimte in een huis, een sluis, een straat of een weg, of een gebied. Voor allerlei locaties en plekken is er wel een gedichtje te vinden. Gedichten over steden en plaatsen behoren niet tot deze rubriek en vind je in de aparte rubriek op Dichters.nl die daarvoor is bestemd.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over locaties of plekken, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!