INLOGGEN
«»

Ruimte in de slaapkamer

1) Een schuifdeurkast met exacte maten voor het ouderlijk slaapvertrek alstoen gezocht.

2) Na een poos online te hebben vergeleken, gebeld en langsgereden en uiteindelijk naar tevredenheid echt wel aangekocht.

3) Een stuk voordeliger dan hier in Amsterdam, het scheelde nagenoeg een derde.

4) Meteen betaald en met spoed: een af te leveren tijd waar wij wat gelukkiger mee werden.

5) Prima afgeleverd, vroeg in de morgen en na wat bestudering gemakkelijk gemonteerd.

6) En zo staat momenteel die kast, wel gemeten is dus weten en nu wat minder in dat kamertje wat het pad nog eens hinderlijk blokkeert.

7) Dus een geslaagde aankoop bij .....Slaapcomfort en alle dank aan Hem Waarlijk en Almachtig.

8) Vervolgens aan ..... Slaapcomfort en hen gerelateerd en misschien wat meer van hen zo hoffelijk en koopkrachtig.

9) En zo beantwoord hetgeen ervaren de gemoederen wat bedaren en de garderobe eindelijk uit zicht.

10) En nu nog een goede sale ofwel een tweepersoonsbed met een opbergdeel en zeker relevant: een duurzaam en krachtig draaggewicht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Y.A
Actief sinds: 06-10-2019Informatie bij het gedicht:

Betreft een gevraagde review na aankoop van een schuifdeurkast. Weet niet of de winkel bij naam genoemd mag worden dus hield ik het bij een gedeelte. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ruimte in de slaapkamer’ van Y.A zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.