Een leuk plannetje

Dakoyria

Een uitnodiging bereikt mij van háár:
Zij heeft een leuk plannetje al klaar
Zelf zo dol op enig verzet, heeft zij
de deur voor mij wijd open gezet

Wil ik soms mee naar een zwem-
paradijs? Nee, niet om baantjes te
trekken... Mij door stevige water-
stralen laten masseren Fijn, zo onwijs!

En dan die metershoge glijbaan
waarbij je zeer zeker onderuit zult
gaan Ik zeg haar, ik denk nog wat na
Ik ben zoals je weet niet zo'n held

op sokken Maar ja, in haar gezelschap?
Wie weet of ik gerezen bezwaren vergeet?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een leuk plannetje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.