Op vakantie gaan

Dakoyria

Zij gaan vandaag de dag eindelijk weer op pad
Dat meer dan ellendige corona-virus men graag
eens vergat De klok terug draaien kan dan niet,
maar razendsnel grijpen wat zich aandient,
vergeet men heus niet!

Ikzelf bezit een poosje mijn ziel in lijdzaamheid,
een korte periode alleen Meer is het niet
Hoogst waarschijnlijk dat je me echt vaker dan eens
zielsgelukkig kleurend ziet!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op vakantie gaan’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.