Blikkenspel

Joop Hagen

Kuierend over de brink
voel ik ze kijken
met alziende ogen
terras van bonte paard
terras van mauve

nieuwsgierige blikken
happy hour beneveld
zien mij wel niet wel
of toch niet misschien

vanaf het zebrapad
kijk ik terug wie kaatst
kan de bal verwachten
dorpskern door blikken
in tweeën gereten

sint jan kijkt omlaag
hult zich in stilzwijgen
veelbetekenend
het is dubbel goed zo.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joop Hagen (Actief sinds: 15-07-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Blikkenspel’ van Joop Hagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.