INLOGGEN
«»

Ramsj spullen

Hij was chronisch tamelijk slecht bij kas
Bejaard als hij was begaf hij zich graag
regelmatig naar een overbekende ramsj
spullen marktkraam, niet ver bij hem
vandaan

Menig keer kwam hij er glunderend
vandaan, had een of ander oud voorwerp
voor een paar guldens gescoord...
Erg tevreden en daarom gul als nooit tevoor
In mijn bezit kwam een roestig, oud

tosti-ijzer met een rubbersnoer. Ter plekke
deed hij het nog maar eenmaal thuis, retour?
Het 'ding' knetterde met een klap uit elkaar
en ook fikse snoerschade was dan daar...
De spijt was reuzengroot, maar ook heel veel

gelach op die zo onfortuinlijke dag die het dan
bood!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ramsj spullen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.