INLOGGEN
«»

Myrtilles en Frankrijk...

Met veel smaak verorber ik mijn boterhammen
met verrukkelijke bosbessenjam Weggeplukt
bij ons aller "Appie" en voor ik het weet daar
opnieuw ben, in Frankrijk met het beroemde
Myrtillesgebak.....

Met graagte dat ik dat in mijn mond stak,
een tas hete, sterke koffie erbij, mmm dat was het
dan helemaal voor mij
De streek waar ik toen verbleef ook barstensvol
Myrtilleslikeur Die stopte ik in een koffer voor
thuis

Volop ook plukkend in de directe omgeving voor
de smaakvolle yoghurt
De geneugten van een fijn vakantieland, zomaar
opnieuw op mijn bord beland!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Myrtilles en Frankrijk...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.