INLOGGEN
«»

Krappe pashokjes

Die houten, erg krappe pashokjes aan het
strand... Wat was er aan de hand?
Een groot omkleed badlaken helaas vergeten
Badkleding nu toch dan aan, in de ruimte zo
heel krap bemeten

Een rij ervoor had zich al gevormd; uiterst blij
ben je zelf er al uitgestormd...
Het slot werd bediend met een geldstuk
De uitgetrokken kleding werd vlot in een badtas
gepropt Nog net zie je een lege strandplek

Je hebt veel geluk!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Krappe pashokjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.