Een hooggelegen flatwoning

Dakoyria

Het was nou niet bepaald een woning waarmee
ik iets 'had' Zo'n flat, comfortabel, dat dan wel
Maar verder: ongezelligheid troef
De complete wijk die nou niet zozeer sfeer
vertoonde.....

Strakke gebouwen, die allemaal op elkaar
leken, zo hoog in de lucht
Uiterst funktioneel, dat dan absoluut wel
Na een paar jaar als jonge vrouw de boel
maar gauw ontvlucht!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een hooggelegen flatwoning’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.