INLOGGEN
«»

Alpenhut

In rust begeven
Waar vlinders voortbewegen
Alpenbloemen in weiden
De tijd zal hier niet voortschrijden

Wolken in de bergen
Sneeuw op de top
De klim die het zal vergen
Een alm, een klimstop

De rugzak
De stokken
Het water in je sokken
Een bergkreek
Een moment dat je keek

Gemzen en springbokken
Steenarenden op een bergwand
Alpenmarmotten bij een ingang naar grotten
In ijlere lucht aanbeland

Verzicht in uitzicht
De tocht even verlicht
Nog even en je dut
Alpenhut

Roel van EkerisĀ©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alpenhut’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.