De Geul

Roel van Ekeris

Stromend water door het bos
Zonlicht tussen takken
Volumerijk hout met klimop
Nijlganzen horen gakken

De Geul
Kronkelend door mergellanden
Water sleurend langs stijlranden
IJsvogels op de loer

Boomkruinen met maretakken
Wandelend de Geul afzakken
Koeien in verzicht op de heuvels
Vretend van het groene gras
Voldaan toen je bij de Maas was

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Geul’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.