Veluws land

Roel van Ekeris

Klanken uit de lucht
Spreeuwen in de vlucht
Steppelandschap in vrede
Een vliegden heeft er van de wind geleden

Afrikaans aandoende savannen
Menig struiner komt hier ontspannen
De zon kan er uitbundig schijnen
Je ziet er jonge dennetjes kwijnen

Veluws land
Je hebt er je hart aan verpand
Rustiek met Veluws dynamiek
De Boomleeuwerik dient je zingend van repliek

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veluws land’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.