INLOGGEN
«»

Lékkere bosanemoon

Te gast was ik opnieuw in het buitenland,
gelegen ten oosten van ons eigen land
Het weer was heerlijk en besloten werd
tot een flinke boswandeling

Tegelijkertijd de zoektocht naar de bos-
anemoon, dat smakelijke ding
Lekker in een frisse salade; erbij gevoegd
knapperig gebakken groot gebraad

Het meeste stond thuis al klaar op ons te
wachten, alleen die anemoon nog om de
smaak wat te verzachten

Eenmaal 'thuis' snel gewassen en klein
gesneden, kon ik een mij onbekende sensatie
beleven
Het nuttige met het aangename gemixt...

Een wat late reden voor een positief gedicht.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lékkere bosanemoon’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.