Windgong-melodieën

Roel van Ekeris

Windgong-melodieën

Zacht speelt de windgong
Alsof het de tuinsfeer bezong
Genieten van rondvliegende wilde bijen
Een vlinder zont op een stapel veldkeien

Het kleine genieten in de tuin
Al jouw kleine fortuin
Het bloeiende leven
Waarin de windgong zijn dimensie af mag geven

De zachte wind als dirigent
Waarbij het oor rustgevend wordt verwend
De beleving is groot in jouw tuin
Het is je kleine fortuin

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Windgong-melodieën’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.