INLOGGEN
«»

Opnieuw verdwenen winkels...

Opnieuw zijn er weer winkels verdwenen...
Niet eens is dat heel tijdig aangezegd!
Verdwenen zijn vele nuttige zaken, met
pijn mijn knip maar terzijde gelegd

Ik voel een machteloze woede, ik mis hen
nú dan al
Een landelijk beeld ja, je ziet het overal.
Noodgedwongen óp naar de dichtst

bijzijnde plaats Veelal om een kleinigheid,
vervoerskosten dan nog meer, om maar
te zwijgen over de haast.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opnieuw verdwenen winkels...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.