INLOGGEN
«»

Geregelde gebeurtenissen

De supermarkt is vaak het punt om elkaar
weer eens te treffen
Stoelen staan buiten de eigenlijke winkel om,
waar je even rustig kunt kletsen

Soms heb je elkaar te lang niet gezien en je
praat met graagte wat bij
Een ándere kennis loopt al richting bloemen,
al doende vlug groetend wel mij

Vaak gaan gesprekjes over het assortiment of
juist daaraan een pijnlijk gebrek
Je bent al met al éven de deur dan uit, tankt
zuurstof en voert ook nog een gesprek!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geregelde gebeurtenissen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.