INLOGGEN
«»

Vele winkels verdwijnen

Alweer een winkel ruimt het veld
Een verkoper heeft me dat terloops gemeld
Ik verschiet vrijwel van kleur Best vaak kwam
ik hier, vond altijd makkelijk de deur

Dit is de zoveelste dan, Internet heeft nu
eenmaal de toekomst De man legt verder
geduldig wel uit, maar ík heb alweer mijn
bekomst

Zou het mijn tijd nog wel uitdienen? Ik hoop
van harte van wel! Ik heb er een hard hoofd in
Ontwikkelingen gaan meer dan razendsnel.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vele winkels verdwijnen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.