De Efteling bezoeken

Dakoyria

Hoe een mens wel tot iets komt? Half wakker
een jeugdherinnering en blij wel hier opgesomd:

Een schoolreisje naar de Efteling, per bus
Waar men ons gastvrij ontving
Zolang bestond het nog helemaal niet
Zelf was ik een jaar of acht en leuk vond ik het!

Een oude fotobox mocht ik zomaar lenen en
toen een en ander vastgelegd
De héle klas was aanwezig, bij sommigen wat
geld toegelegd?

Gespaard ervoor werd het hele jaar
Dierbare herinneringen nog altijd daar
Mede dankzij die ouderwetse fotobox die ik
redelijk al wel bediende... Héél heb ik die
weer thuisgebracht en daarom een pluim
verdiende!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Efteling bezoeken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.