Margrieten!

Dakoyria

De Margrieten komen er weer aan!
Ooit zijn ze uitgezaaid en werkelijk óveral
zie je ze nu staan...

Een aardig initiatief vond ik toen wel dat
Met de bloem zelf is werkelijk niets mis en
mogelijk pluk is er zelfs wel wat.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Margrieten!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.