INLOGGEN
«»

Een foute auto

De auto scheurt rond als in een mislukt schilderij
Een onduidelijke veeg aan verf éérst, schiet veel
te snel voorbij
In menig opzicht een dissonant, die kléur in zo een
prettig, harmonieus land.....

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een foute auto’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.