stichtend

Geert Messelis

ik die voorlopig ben
maar niet zo voelde
besneeuwde dromen
in mijn lente
als ik door de straten zwierf

betoverend
"nooit meer slapen"
altijd verder stappen
op het ritme
van de late stad

met schaduwen in portieken
van nachtvlinders
die niet meer vliegen
en mannen die verloren lijken
de weg gemist
naar het gesticht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘stichtend’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.