INLOGGEN
«»

Straks één op de vijf dement...

Het jaagt me nogal veel schrik aan, die dementie in
eigen omgeving... Je kon erop wachten
Zélf ben je mogelijk ook dan aan de beurt; die
een op de vijf toch naar voorspellingen meldden

Die vreselijke gesel der mensheid...
Ondanks gericht en langdurig onderzoek nog geen
honderd procent afdoend medicijn daar!
Toch maar aan dit gegeven zien te wennen?

De samenleving geleidelijk-aan steeds meer in gevaar!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Straks één op de vijf dement...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.