INLOGGEN
«»

Het is zonneklaar

Het is zonneklaar met zoveel bewijsmateriaal
Eindelijk is er echte hulp komen dagen
Wat een vreugde en blijdschap zonder dat ik erom hoefde te vragen.
Na zoveel jaren is mijn bede verhoort !
Het lijkt zo onmogelijk wat er is gebeurd
Een organisatie heeft zich mijn lot aangetrokken
En zijn nu heel betrokken
Het heeft hun hart geraakt
Dank voor hun liefde en betrokkenheid
Het heeft mij gegeven zekerheid
Dat er nog eerlijke bewogen mensen zijn
Die je trekken uit de modderpoel van angst en pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Wat er gisteren is gebeurd stemt mij zo dankbaar als je na zoveel jaren achtervolgingen hacken /crashen telefoonterreur ik zo volkomen onverwacht hulp gekregen heb. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is zonneklaar’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.