KLOKKENLUIDERS (1) ....

Dichterbijblij

KLOKKEN-
LUIDERS ....

Gaan voor De Weg,
De Waarheid
en Het Leven !!!

De Liefde,
in oneindig,
nooit om
het even !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Hulde aan Pieter Omtzigt en Renske Leijten !! Een topje van talloze overheids-schandalen opgelicht !! De elite-kliek, in ernstig Liefde voor burger, door en door ziek !! Die krengen houden het steeds minder !! De wereld moet veranderd !! Wij zijn er niet om de hooghartigen te dienen !! Die zullen hun verdiende loon sowieso karmisch niet ontlopen !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘KLOKKENLUIDERS (1) ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.