INLOGGEN
«»

UIT ZICHT

Het neemt je door de duinen mee
de wind is zout je hoort de zee
zand tussen je tenen

je voelt het water
het omsluit je benen buik borsten
hoe verder je gaat
hoe liever je blijft
je draait je om en ziet het strand

je zweeft in hemels water
kijk de kust ligt ver
je ziet je vader
en je moeder
jou zien ze niet ze zien je nooit
besluit het water vloeiend

het nam je door de duinen mee
een leven geleden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Hagen
Actief sinds: 15-07-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘UIT ZICHT’ van Joop Hagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.