INLOGGEN
«»

Muren

De muren breken af
het huis is totaal
vervallen
ik draai de wijzers
van de klok op zes

En weet straks
de weg te vinden
in het groen
van de wereld

De maan de zon
en de sterren
ik droom er mijn-
eigen melodie in-
en wacht

Op de rust in stilte
om te verblijven
in het groen van
de natuurlijke staat
van dingen zoals-
ze horen te zijn
zonder pijn




EliseĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

21-9-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Muren’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.