Rauwe kreten

Elise

Rauwe kreten op het strand
bij de zee
fluisteren meeuwen
hun verhaal

Van voedsel kreten
schrille kreten
van verdriet en pijn
vangnetten die hun
voedsel kaapt

Hun kreten zijn intens
zoekend naar een grens
mens grens overschreden
weggekaapt voedsel

Met vangnetten
de zee leeg gekaapt
meeuwen schreeuwen
onverwerkt leed
zee meeuwen verdriet
een tranen vergiet


Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

13-7-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rauwe kreten’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.