INLOGGEN
«»

Veel te vroeg staat zij daar

Zondagmorgen... Veel te vroeg staat zij aan
mijn deur Zo intens verdrietig en huilend,
vrijwel niet geslapen Wat een malheur

Ik zou haar willen troosten, een arm om haar
heen willen slaan Het kan even niet, ik moet
zelf straks naar een afspraak toe gaan

Zij staat werkelijk bol van de spanning, een
voor haar reuzenkarwei wacht Visite krijgt
zij rond koffietijd en nu al forse kritiek verwacht

Ik raad haar aan een poosje wat te ontspannen,
te rusten Of zij dit advies opvolgt?
Ikzelf maak me al klaar, redt zij het wel is mijn

ongeruste gedachte.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Veel te vroeg staat zij daar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.