Open wond

Elise

Er wordt rouw geschreven
ik leef in mijn open wond
soms lik ik hem
dan dansen mijn ogen
en leef ik in vroegere
muren in jouw


Elise ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

24-6-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Open wond’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.