INLOGGEN
«»

Op die morgen

Op die morgen

Op een morgen zal het licht zijn
Het einde van ziekte, angst en pijn
Maar ook het begin van Het Licht
Wat afstraalt van een gezicht
Als van een blinkende Morgenster
Ook al lijkt dat misschien nog ver
Maar of je het nu gelooft of niet
Als je actueel al de tekenen ziet
Die reeds lang zijn beschreven
Over het heden en toekomstig leven
Kan het je soms opeens benauwen
Maar blijf toch geloven en vertrouwen
Blijf hopen op de komst van de Heer
Want de verlossing komt een keer
Blijf niet vastzitten in je nood
Gods goedheid is zeer groot
Eens maakt Hij op de gebeden
Ons vrij van ongerechtigheden
Wat op die morgen hebben we zicht
Vanwege Zijn liefdevol helder licht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op die morgen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.