INLOGGEN
«»

Aan het laatste eindje toe

De groep kreeg een bericht waarvan ik zelf
niet echt stond te kijken
Een ouder sooslid dat door ouderdom en
uitputting dreigt te bewijken

'Het eind van het jaar haal ik niet meer'
bezwoer hij ons eens op een keer
Het is wonderlijk, zelfs na een aantal weken
mis ik nu al hem

Zijn aanstekelijke lach, zijn humor,
zijn doordringende blik maar bovenal zijn stem!
Dit alles valt te verwachten op zekere leeftijd
Ik wil het nog niet, echt niet eraan toe... Hem!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aan het laatste eindje toe’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.