INLOGGEN
«»

Niet te beschrijven...

Hoe kan ik in woorden ooit beschrijven wat
ik geleidelijk steeds pijnlijker voel:
Nooit meer zal ik je zien dan alleen op een
foto, jong nog en zo vertrouwd, wat ik bedoel

Wie en wat je nĂș inmiddels bent, ik kan er
hoogstens deels maar naar gissen
Al ben je straks zelf stram wel en oud, zal ik
me nooit in jouw gestalte kunnen vergissen.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet te beschrijven...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.