God is erbij

Gertjan van der Kraan

God is erbij

Heer, mijn God
Ben ik aan bod
Bent U daar?
In mijn gevaar
Bent U erbij
Hoort U mij
Weet u echt
Van mijn gevecht
Van de tijden
In mijn strijden
Van mijn vragen
Na zoveel dagen
Niemand weet
Van mijn leed
Ik wil steunen
En op u leunen
Het duurt lang
Ik ben zo bang
Stel mij gerust
Maak mij bewust
Dat U echt let
Op mijn gebed
U ook hoort
Ieder woord

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘God is erbij’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.