INLOGGEN
«»

Syrië

Het nieuws start alweer in de nog vroege morgen
Het déndert mijn woonkamer binnen Ik maak me
zorgen...

Syrië voor een vergeldingsactie aangevallen door
de V.S., de U.K. en Frankrijk
Doden en gewonden waarschijnlijk weer bij bosjes
tegelijk

Geen zin heb ik me al te verdiepen in de over-
wegingen die tot deze militaire aanval leidden
Ik heb die zelf niet gezien, maar opnieuw kinderen
die het meeste moeten lijden

Voor de verandering weer eens onschuldigen
de dupe
Báh, wat een walgelijk vertoon dan van een
oorlogsmachien!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Syrië’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.