Hoe je ooit was

Dakoyria

Als ik je zo pijnlijk mis, denk ik terug aan jou
die álles nog kon en wou.....
Ontluisterend zijn de laatste twee jaren,
slechts vage herinneringen kunnen bewaren.

Maar zó wil ik je voor altijd herinneren gaan:
Als een uiterst blij en opgewekt mens;
helpend, genietend in jouw veel te korte bestaan.
Het is mijn oprechte wens.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoe je ooit was’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.