INLOGGEN
«»

Zwaar

Het water stroomt
dwars in mij
mijn sluizen open
mijn tij voorbij
schepen zingen
op hoge golven
en de zeilen
bollen in mijn gelaat

De dagen kronkelen
zich door mij
de tijd woont
bij mij op zolder
de deur gesloten
donker stil
gordijnen strak
gespannen dicht

Gedachten lopen
door mijn kamers
reizen op de wind
naar de horizon
koffers vol wrok
en medelijden
dragen
zwaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zwaar’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.