Een lach en een traan

Danielle vd Berg-van Dijk

Met een lach en een traan,
Is hoe wij als gezin op dit moment door het leven gaan.
Het ene moment vreugde om een leven wat komt.
Het andere moment tranen om haar naderende einde we zijn verstomt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danielle vd Berg-van Dijk (Actief sinds: 15-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een lach en een traan’ van Danielle vd Berg-van Dijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.