INLOGGEN
«»

misbruikt

Hij is gelukkig
wanneer ik pijn lijd.
Hij is blij
als hij me kan kwetsen.
Ookal dek ik mijn hartje af,
telkens lukt het hem
mijn harde werk weer af te breken.
Ben ik eens blij of gelukkig
dan is hij boos, trekt een zuur gezicht
en breekt me af.
Nooit zal ik het geluk hebben
waar ik al jaren naar snak.
Want zolang hij leeft
breekt hij me af.
Ik kan niet meer van hem houden,
hij maakt mijn leven tot een levende hel.
Waarom?
Nooit zal ik hier het antwoord op vinden.
Hij zal nooit van me houden,
nu niet en nooit niet.
Waarom papa, wat heb ik misdaan?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

fogske
Actief sinds: 29-11-2014Informatie bij het gedicht:

Geschreven toen ik ongeveer 14 jaar was. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘misbruikt’ van fogske zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.