INLOGGEN
«»

Hart van Capelle

Het blijft weer langer licht
de warmte komt nu binnen
je krijgt daardoor scherper zicht
het stroomt door al je zinnen.

De woorden zijn van iedereen
zij binden mensen samen
zonder samenspraak staan we alleen
vergeten we elkaars namen.

Elk mens heeft een gezicht
met een unieke stem van waarde
zolang we daarop zijn gericht
leven we op een warme aarde.

Het hart is er voor jou en mij
voelt als een bruisend bad
het klopt en maakt je blij
maakt van alle stenen jouw stad.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jose van Rosmalen
Actief sinds: 21-11-2014Informatie bij het gedicht:

gedicht over hart van de stad, ter gelegenheid van Valentijnsdag Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hart van Capelle’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.