INLOGGEN
«»

Vlaamse koers

de reuzen komen
scheer je weg
of blijf net kijken
naar de starre blikken
en schoenen
die vol voeten zitten
de schoenen lijken schoeners
ze gaan in oude kleren paraderen
ze lijken overal
ze kijken zonder kijken
over ieder dorp
er zijn de reuzen en reuzinnen
die nooit elkaar beminnen
laat staan dat ze gaan dansen
ze kijken naar het dansen
van pedalen
die hogerop gaan janken
over de dolste kinderkoppen
midden hagen van suporters

" kere weerom reuze reuze
kere weerom reuzegom "

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vlaamse koers’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.